× Početna O portalu Baza pitanja Registracija Cjenik Podrška Kontakt Prijava

O portalu Usluge.eu

O portalu Usluge.eu

Dobro došli na Usluge.eu.eu, portal usluga koji će vam omogućiti brzu pretragu i pronalazak usluga te detaljan opis istih. Usluge.eu nude besplatno i bez naknada oglašavanje Vaših vlastitih usluga koje želite plasirati na tržište te tako omogućiti pronalazak novih klijenata i korisnika vaših usluga. Osim pretrage i oglašavanja vaših usluga, održavanja korisničkog računa na portalu Usluge.eu donose i mnoge druge benefite koje ćemo navesti u danjem tekstu.

Besplatno oglašavanje usluga

Cilj portala Usluge.eu je postati centralno online mjesto za besplatno oglašavanje i pronalazak usluga te ćemo tako i nastojati omogućiti svakom korisniku intuitivno korisničko sučelje i dizajn a našim oglašivačima što jednostavniji proces registracije, objavljivanja i administracije svojih usluga. Broj usluga koje svaki oglašivač može objaviti nije ograničen stoga vas pozivamo da objavite sve svoje usluge i djelatnosti te ih što detaljnije opišete.

Dodatni marketinški kanal

Portal je savršeno mjesto za plasiranje i ponudu vaših usluga bez naknada za oglašavanje ali i proširenje vaših dosadašnjih marketinških kanala. Svaka pojedinačna objava vaše usluge ima svojstvo zasebne web stranice posvećene samo toj usluzi stoga preporučujemo da svaku uslugu/objavu, što detaljnije opišete te obogatite fotografijama ali i video uradcima. Usluge koje su detaljno opisane pokazale su do nekoliko puta bolje rezultate od usluga kratkog opisa.

Neprocjenjivo za SEO optimizaciju

Ako se bavite optimizacijom web stranica za preglednike poput Google-a (SEO) ili samo želite poboljšati svoju poziciju u rezultatima Google pretraživanja, onda znate da je svaka poveznica „backlink“ koji vodi na vašu web stranicu s drugih web stranica iznimno važan. Usluge.eu omogućavaju vam da u svakom opisu svojih usluga postavite poveznicu ("dofollow") koja će voditi na vaše web odredište ili web stranicu te i tako doprinijeti vašem poslovanju i poziciji na tržištu.

Mogućnost kreiranja sadržaja za Vas

Naš odjel za sastavljanje i kreiranje sadržaja također vam može pomoći stoga ne oklijevajte da nam se javite sa svojim potrebama, pitanjima i zahtjevima.

Korisni linkovi portala


TOP